Bouwkundige diensten

Schade expertise

Woninginspecties

Bouwkundig advies

U kunt bij Octa Adviseurs terecht voor uiteenlopende bouwkundige diensten. Bedrijf of particulier, u kunt met al uw vragen op het gebied van nieuwbouw, verbouwing of renovatie van uw woning of bedrijf bij ons terecht. Denk aan woninginspecties, schadetaxaties en bouwbegeleiding.

Schade expertise

Niets is zo frustrerend als problemen en schade aan uw woning of bedrijfspand. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Schade door brand, water, overstroming of aanrij schade. Maar ook de aardbevingen in Noord-Nederland of bodemdaling kan voor schade zorgen.

Voor de waarde van uw woning of pand, voor uw eigen comfort en gevoel, is het verstandig om een onafhankelijke schade-expert dit te laten controleren.

Het is niet altijd nodig om de schade (direct) te herstellen. Een goed en correct advies over het herstel van de schade is echter erg belangrijk. Octa Adviseurs is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau waar onze experts inspecteren en adviseren. Wij repareren de schade niet zelf. Mede hierdoor zijn wij in staat om onafhankelijk en deskundig advies te geven.

Wij geven u bij schade direct een compleet beeld van uw woning of bedrijfspand, met alle voor- en nadelen van het pand. Daarnaast geven wij onafhankelijk advies over mogelijke verbeteringen, met bijbehorende investeringskosten.

Bouwbegeleiding

Elk bouwproject, of het nu gaat om nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand, begint met een budget. Voor u als opdrachtgever is het belangrijk dat u uw bouwplannen binnen uw budget kunt realiseren.

Wij bieden ondersteuning op het gebied van calculatie en beheersing van bouwkosten. Aan het begin van uw bouwplan kunnen wij, na het ontwerpen van uw woning of bedrijfspand, de bouwkosten voor u bepalen. Uw materiaalkeuze, uw wensen en eisen en uw bestaande budget spelen daarbij uiteraard een belangrijke rol. Op basis van deze berekeningen kunt u zelf offertes opvragen bij aannemers. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

We komen graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bouwkundige diensten en / of facilitaire diensten.